Sukellus 338 Sukellus 340
Sukellus 339, Alskatintien louhos, Vaasa

pvm:
18. 2.2007
Sukellusvanhin:
Jari Ikäheimonen
Sukelluspari(t):
Jari Ikäheimonen
pinta-aika:
0:00:00
sukelluksen tyyppi:
maisemasukellus
veteen:
Avanto
sää:
pilvinen, -6 oC
maksimisyvyys:
7,9 m
keskisyvyys:
5,9 m
kello alas:
13:43:00
kello ylös:
13:59:15
sukellusaika:
0:16:15
kr:
B
alkupaine:
190 bar
loppupaine:
180 bar
säiliö:
tupla 10 / 200bar
ilmankulutus:
9,0 l/min
näkyvyys:
Erinomainen 10-15m
veden lämpö:
2 - 2 oC
virtaus:
0 m/s
puku:
kuivapuku
painoja:
10
kudostilanne ennen:
kudostilanne jälkeen:

Vihdoinkin!!! Alkoi oleen aivan vieroitusoireita kun ei oo päässyt sukeltamaan! Tosin tämäkertaisessa alkoi olemaan melkoisen epätoivon piirteitä, et siinä mielessä tarvii ruveta vähän skarppaamaan.

Edellisenä päivänä kävin tekemässä avannon valmiiksi, ettei tarvi kuin nostella palat pois avannosta ensimmäisenä, mut tottapuhuen ensimmäisenä suoritettiin se urheilu-puoli usheilusukelluksesta. Kun ei päästykään perille asti autolla (4vedolla olis päässy) niin sitten vedettiin pulkalla kaikki tarvikkeet umpihankeen ja toisella kerralla varusteet päällä sama reitti, alko kummasti hikoomaan kun matkaa oli kuitenkin autoilta suuntaansa 300m. Urheilu osuus saatiin kunnialla suoritettua.

Kun otettiin jääpalikoita pois avannosta, Citizen kellosta hajos lukko, joten Jari kun meni ensimmäisenä sai hakea kellon pohjasta! Toimin narumiehenä Jarin tehdessä kierros. Meikän vuoro ja olihan mahtava näkyväisyys!! Harmi kun aurinko ei paistanut, ja muut sukellusystävät jäivät vällyjen alle nukkumaan, olisivat tulleet jään alle, tosi makea keli!

Pohja sinänsä tuttu,et otin muutaman kuvan kannesta ja katselin kun ahvenet uivat siellä täällä ihmettelemässä, mikä kumma toi on! Siisti näkyväisyys!

Vaan ensikerralla vaikka sillan alle, mihinkä autolla pääsee viereen tai Kaatialaan!

Sukelluksen jälkeen makkaran paistamista perheen kanssa, mut siitä ei oo kuvia, kun kamerakotelo oli vähän jäässä, enkä viitsinyt väkisin painella tai avata sitä.

Kuva-albumi sukelluksesta:
             
     
 
"Talon säännöt (Disclaimer)"