"Talon Säännöt" (Disclaimer = vastuuvapauslauseke)

Olet vapaa vierailemaan ja katselemaan sivuston kaikkia materiaaleja, mutta koska olet vieras, niin kauniit vieraskäyttäytymisen säännöt on syytä ottaa harkintaa ja käyttöön.

Tämän sivuston (www.manniset.com) sukelluspäiväkirjassa olevat materiaalit on tarkoitettu vain viihdetarkoitukseen itselleni ja heille, kenen kanssa olen sukelluksia suorittanut. Se, että olen/olemme kaikista näistä sukelluksista selvinneet ei tarkoita, että joku toinen voisi vastaavasta selvitä! Sukellamme näin, koska pidämme, että se on mielestämme turvallinen tapa ja samalla sukeltaminen on hauskaa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että ohitamme turvallisuuteen liittyvät ohjeet ja neuvot, vaan käymme aina läpi sukelluksen etukäteen ottaen huomioon sukeltajien taidot, paikan olosuhteet ja mahdolliset muut vähänkään ennalta arvattavat mahdollisuudet.

Sukelluspäiväkirjassa esiintyvä materiaali ei ole tarkoitettu ohjeeksi, malliksi tai koulutustarkoitukseen kuinka sukelletaan. En vastaa sukelluspäiväkirjassa esiintyvän materiaalin väärinkäytöstä! Kaikki sivustolla oleva materiaali on tekijänoikeudellisesti suojattu, luvaton materiaalin käyttö kielletty!

Mikäli et pidä näistä säännöistä, ole hyvä ja tervetuloa uudelleen toisella kertaa... ;o)