Notice: Undefined index: sivunro in /data/home/harri/www/manniset/sukellus_h/kuvia/suk311_suk319/album.php on line 21

Notice: Undefined index: kuva in /data/home/harri/www/manniset/sukellus_h/kuvia/suk311_suk319/album.php on line 26
Sukellusviikonloppu Stellalla 16.-18.06.2006


Terve!

Läksimme Timo V., Timo J., Jimmy Ö. ja Markku P. kanssa viikonloppua viettämään sukelluksen merkeissä. Viikonloppu meni paremmin kuin olisi voinut toivoa! Taivaan Isä soi todella mahtavat kelit oleskella, varsinkin lauantaina oli aivan tyyntä ja eipä voisi muistakaan päivistä valittaa, sen verran kuitenkin pääsimme sukeltamaan.

Matka toteutui suunnitellusti, perjantaina noin 18 lähdettiin seilaamaan, illalla sukellettiin vestkusten-hylyllä ja ennen puolta yötä olimme Rönnskärin laiturissa. Lauantaina heti aamusta suunnattiin C'borgille, missä vietettiin koko päivä. 6-maissa iltapäivällä oltiin takaisin saunaa lämmittelemässä, missä ohessa aadamin-asussa lähti talviturkki! (kylmään veteen ei sitten koskaan totu!) Illalla grillattiin ja syötiin hyvin! Sunnuntaina aamusta tuuli oli vähän noussut, 5..7m/s, mutta kävimme matkalla vestkustenilla ja sommarögrundissa sukeltamassa. Kello 5 olimme Sundin rannassa.

Tuohon oikealle laitoin kuvan, kun helposti voisi luulla, että tällaisen kuvan voi kapteenista ottaa vain ennenkuin ees koko laivaan on astuttu tai ettei vetovuorossa olevasta saa muuta kuin otsarypyssä olevia ilmeitä. Mutta ei, kapteeni hymyilee leveesti vielä ennen viimeistä sukellusta sunnuntai iltapäivällä!!
Timo V onneksi napsi useamman kuvan, itse muutaman muistin ottaa kun, oikeastaan koko viikonlopun, keskityin kuvaamaan video-kameralla! Tässä meneekin varmaan muutama päivä, ennen kuin olen katsonut, mitä tuli nauhalle, saati sitten editoitua... Ehkä jossain välissä saan tännekkin muutaman pätkän laitettua

Sukelluspäiväkirjassa sukellukset 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ja 319, liittyvät tähän viikonloppuun. Hylyistä löytyy juttua tarkemmin Delfin sivuilta Vestkusten ja Christiansborg. Ota ja klikkaa kuvia! (Timon videopätkä oikealla)
             
               
               
               
               
               
               
       
Notice: Undefined offset: 236 in /data/home/harri/www/manniset/sukellus_h/kuvia/suk311_suk319/album.php on line 112

 
"Talon säännöt (Disclaimer)"